CZ  |  EN  |  RU  
     

OBCHODNÍ VÍZA

Rusko nabízí důmyslným podnikatelům a investorům báječné obchodní příležitosti. Cokoliv, co si jen dokážete představit od IT po rámovací zařízení a poradenství v Rusku najde svoje zákazníky. Výrazný růst ruského trhu téměř zajišťuje úspěch zahraničních společností.

Hledáte způsob, jak vstoupit na ruský trh? Rádi Vám pomůžeme. Více jak deset let nabízíme svým zákazníkům veškerý servis od profesionálních konzultačních služeb až po vyřizování víz. Nebojte se nám zavolat a prodiskutovat s námi Vaše plány!

Obchodní víza jsou platná 30, 90, 180 nebo 365 dní po maximální dobu 5 let se 2 vstupy nebo s neomezenými vstupy do země.

Zvací dopis je nutný k tomu, abyste obdrželi obchodní víza. Pomůžeme Vám s výběrem nejvhodnějšího typu víza, v závislosti na Vaší národnosti a Vašich předcházejících žádostech o ruské vízum.

Dokonce pro Vás můžeme zajistit pracovní víza, což znamená, že nemusíte opustit zemi po dobu 90 dní. Dostanete tak možnost strávit v Rusku až 3 roky. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Pomůžeme Vám s jakýmkoliv typem pozvání — kontaktujte nás!

  • CESTOVNÍ PASV cestovním pase by měly být alespoň 2 volné stránky. Váš pas nesmí mít žádné záznamy, opravy, rezervace, výmazy nebo poznámky, které nejsou povolené danou pasovou směrnicí. Doba platnosti pasu musí být alespoň o šest měsíců delší, než je datum ukončení platnosti požadovaného víza.
  • ŽÁDOST O VÍZUM ONLINE FORMULÁŘ (http://visa.kdmid.ru)Tento formulář musí být kompletně a správně vyplněn Všechny otázky v dotazníku musí být detailně zodpovězeny. Formulář musí být vytištěn a podepsán žadatelem.
  • JEDNA SOUASNÁ PASOVÁ FOTOGRAFIE ŽADATELE (3,5 X 4,5 CM, JEDNODUCHÉ BÍLÉ POZADÍ)
  • CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍPojištění musí být platné na území Ruska po celou dobu žadatelova pobytu v zemi. Potvrzení o pojištění musí obsahovat důležité detaily daného pojištění jako je číslo pojištění, místo a datum platnosti.
  • POTVRZENÍ O BYDLIŠTIPříslušník jiné než české národnosti v České republice musí konzulátu předložit jakýkoliv doklad o trvalém/ dlouhodobém pobytu v České republice, kopie takového dokumentu není dostačující. (Povolení typu B, C nebo jiný dokument)
  • OBJEDNÁVACÍ FORMULÁŘ (STÁHNOUT zde)

Dokumenty můžete doporučeně zaslat na níže uvedenou adresu, nebo je osobně přinést do naší kanceláře — těšíme se na setkání s Vámi!

Konzultant Group Praha s.r.o.
Vaclavské nam. 813/57,
Zvonek: Smart Point
Praha 1, 110 00

Vyřízení žádosti o ruská víza obvykle trvá deset dní od doručení Vaších dokumentů. V případě, že potřebujete víza vyřídit rychleji, kontaktujte nás, a my je za doplatek vyřídíme během 4 nebo dokonce 2 dní, podle ceníku uvedeného níže.

 

Ceny obchodních víz do Ruska:

Vízové poplatky

Počet vstupů Doba vyhotovení Konsulární poplatek v Kč Náš poplatek v Kč KČ CELKEM
Obchodní víza
Do 30 dnů
1 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 670 3400
2 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 670 3400
Obchodní víza

 

Do 90 dnů

 

1 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 670 3400
2 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 670 3400
Obchodní víza

Až do 365 dní

Multi 10 pracovních dní 1720 1080 2800
3 pracovní dny* 2730 1570 4300
Obchodní víza

2 roky

Multi  

10 pracovních dní

1720 1400 3120

* Možné jen s FMS nebo Telex pozváním.

 

Zvací dopis

Typ pozvání Počet vstupů Doba vyhotovení Cena v Kč
Obchodní pozvání max. 30 dní 1 – 2 1h 500
Obchodní pozvání max. 90 dní 1 – 2 1h 650
Obchodní pozvání max. 365 dní Multi 13 pracovních dní 5700
Obchodní pozvání max. 365 dní Multi 18 pracovních dní 5400
Obchodní pozvání max. 365 dní* Multi 1h 2000
Obchodní pozvání max. 2 roky** Multi 1h 2200

* Možné pouze v případě, že žadatel již má v cestovním pase ruské vízum (ne starší než 2 roky) Zajistit tento typ víza trvá nejméně 10 pracovních dní.

** Možné jen v případě, že žadatel již má ve svém cestovním pase alespoň 1 multi vízum.

*** Možné jen v případě, že žadatel již má ve svém cestovním pase několik multi víz.

 

 

.