CZ  |  EN  |  RU  
     

TURISTICKÁ VÍZA

Bez ohledu na to, jaký je důvod Vaší cesty do Ruska, pomůžeme Vám! Ať cestujete za obchodem, jedete na výlet, nebo chcete prozkoumat nové podnikatelské možnosti — kontaktujte naši 24/7 službu!

Náš tým Vám poskytne oficiální pozvání během jednoho dne a postará se o hladký průběh celého procesu vyřizování víz.

Pro úplný přehled potřebných dokumentů viz níže. Pokud máte nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat.

  • CESTOVNÍ PASV cestovním pase by měly být alespoň 2 volné stránky. Váš pas nesmí mít žádné záznamy, opravy, rezervace, výmazy nebo poznámky, které nejsou povolené danou pasovou směrnicí. Doba platnosti pasu musí být alespoň o šest měsíců delší, než je datum ukončení platnosti požadovaného víza.
  • ONLINE FORMULÁŘ ŽÁDOST O VÍZUM (http://visa.kdmid.ru)Tento formulář musí být kompletně a správně vyplněn Všechny otázky v dotazníku musí být detailně zodpovězeny. Formulář musí být vytištěn a podepsán žadatelem.
  • JEDNA SOUČASNÁ PASOVÁ FOTOGRAFIE ŽADATELE (3,5 X 4,5 CM, JEDNODUCHÉ BÍLÉ POZADÍ)
  • CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍPojištění musí být platné na území Ruska po celou dobu žadatelova pobytu v zemi. Potvrzení o pojištění musí obsahovat důležité detaily daného pojištění jako je číslo pojištění, místo a datum platnosti.
  • POTVRZENÍ O BYDLIŠTIPříslušník jiné než české národnosti v České republice musí konzulátu předložit jakýkoliv doklad o trvalém/ dlouhodobém pobytu v České republice, kopie takového dokumentu není dostačující.
  • OBJEDNÁVACÍ FORMULÁŘ (STÁHNOUT zde)

Dokumenty můžete doporučeně zaslat na níže uvedenou adresu, nebo je osobně přinést do naší kanceláře — těšíme se na setkání s Vámi!

Konzultant Group Praha s.r.o.
Vaclavské nam. 813/57,
Zvonek: Smart Point
Praha 1, 110 00

Vyřízení žádosti o ruská víza obvykle trvá deset dní od doručení Vaších dokumentů. V případě, že potřebujete víza vyřídit rychleji, kontaktujte nás, a my je za doplatek vyřídíme během 4 nebo dokonce 2 dní.

 

Ceny turistických víz do Ruska:

Tyto ceny jsou platné pro držitele cestovních pasů z následujících zemí:
Rakousko, Belgie, Bulharsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Německo, Řecko, Maďarsko, Island, Itálie, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Malta, Holandsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko

Turistická víza

Vízové poplatky

Počet vstupů Doba vyřízení Konsulární poplatek v Kč Náš poplatek v Kč KČ CELKEM
Turistická víza platná maximálně 30 dní 1 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 370 3100
2 10 pracovních dní 1720 280 2000
3 pracovní dny 2730 370 3100

 

Zvací dopis

Typ pozvání Počet vstupů Doba vyhotovení Cena v Kč
Turistická víza platná maximálně 30 dní 1 1h 300
2 1h 300

.